FAQ

Vrei sa fii fericita cu un program preferential, castiguri excelente si o echipa care te sustine?

FAQ


Afla raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de videochat, dar si strict de studioul nostru si de conditiile oferite!

In ce consta interviul? Trebuie sa dau raspunsul pe loc daca vreau sa ma angajez?

Interviul consta intr-o discutie libera cu o persoana de la Resurse Umane, in urma careia poti sa afli orice iti doresti despre job. Spre finalul interviului, vei face un tur al studioului.


Indiferent care este raspunsul tau, nu e obligatoriu  sa ne comunici decizia pe loc.

Cat pot sa castig in prima luna?

Media veniturilor in prima luna se incadreaza intre 800 $ - 1 200 $ pentru o persoana receptiva la sfaturile trainer-ului, cu un aspect fizic placut si cunoscatoare a limbii engleze.

Cate zile trebuie sa lucrez pe saptamana?

Programul ti-l faci dupa bunul plac, sub indrumarea manager-ului/trainer-ului. Pentru a beneficia de maximul incasarilor, se recomanda 5 ture pe saptamana.

In sesiune, pot sa imi iau concediu?

Sigur. Majoritatea modelelor sunt studente, iar in sesiune fie isi iau concediu, fie isi pun mai putine ture.

Nu sunt din Bucuresti. Ma puteti ajuta cu cazarea?

Nu, din pacate nu dispunem de aceasta facilitate.

Nu am outfit-uri specifice, ce fac?

In prima tura este de dorit ca modelul sa inceapa cu un outfit din garderoba proprie. Spre exemplu, o bluzita lasata pe umar. Mai apoi urmeaza ca impreuna cu trainer-ul sa iti comanzi outfit-uri. Studioul are un program special prin care sustine financiar modelele care doresc sa isi comande outfit-uri.

Confidentialitatea imi este asigurata?

Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname ales de tine.

Avansuri, pot sa primesc?

Da. Obisnuim sa ajutam modelele ambitioase, inca din prima perioada a colaborarii noastre, cu anumite sume pe care le vom retrage din payment-urile urmatoare.

Cand se primestc banii?

Banii se primestc bilunar pe cardul bancar.

Aveti ambele sectiuni? Adult si nonadult?

Da, avem posibilitatea de a deschide conturi pe ambele sectiuni. Despre diferenta dintre adult si nonadult sunt multe de discutat si vom dezbate detaliile in cadrul interviului.

Pe sectiunea Adult, trebuie sa folosesc obligatoriu "toys"?

Nimic nu este obligatoriu. Modelul isi exprima liber personalitatea. Fiecare model decide daca doreste sa cucereasca membrii doar prin zambete, outfit-uri sau daca doreste sa foloseasca toys-uri. Un model care nu le foloseste, poate sa castige tot atata de multi bani bazandu-se pe conversatie, ca si un model care decide sa  foloseasca toys-uri.

Prietenul / parintii nu stiu. Ce imi recomandati sa le spun?

Adevarul. Este un job cu mult mai multa moralitate decat multe alte job-uri din Romania. Este un mediu de lucru civilizat, din care poti obtine venituri enorme in scurt timp. Daca prietenul/parintii doresc sa se convinga, poti veni insotita la interviu.

Pot sa lucrez daca implinesc 18 ani peste o luna?

Nu colaboram cu persoane minore. Te asteptam in vizita, in momentul in  care ai implinit varsta legala de 18 ani.

Pot sa lucrez de acasa?

Nu colaboram cu persoane care doresc sa lucreze de acasa. Contractele pe care le avem cu site-urile sunt preferentiale si prevad ca noi sa promovam servicii de calitate. De acasa nu este un mediu profesionist de lucru.

Nu se indeplinesc conditiile de aparatura, conexiune internet, decoruri, promovare. Ca urmare, nici incasarile nu sunt maximizate de acasa.

Prietenul meu ar dori sa lucreze la dumneavoastra, se poate?

Colaboram exclusiv cu persoane de sex feminin.

Nu stiu engleza deloc. Pot sa lucrez in domeniu?

Pentru un model care nu vorbeste engleza deloc, este dificil sa se bazeze pe comunicare in acest domeniu.

Modelele care stiu engleza basic sau peste nivel mediu, au toate sansele sa isi dezvolte capacitatile de comunicare cu ajutorul trainer-ului, al Google Translate si al exercitiului pe care il fac in fiecare zi de a se conversa cu membrii.

Pe contract ce scrie?

Contractul prevede activitati legate de servicii online.

Contractul imi afecteaza bursa de studii / al doilea job in care am carte de munca?

Nu, contractul este creat, incat sa le poti desfasura in paralel.

Trebuie sa am 90-60-90?

Nu este o conditie de angajare. Aspectul fizic placut este un plus.

S-a dovedit ca altele sunt calitatile care conteaza pentru ca un model sa faca bani:  comunicarea, optimismul, placerea de a atrage priviri.

Un aspect fizic de invidat poate fi obtinut cu ajutorul nostru printr-un make-up profesional, un outfit elegant, o vizita la saloanele cu care colaboram pentru remodelare corporala.

Am un prieten, pot sa lucrez la cuplu?

Nu lucram cu conturi de cuplu, din doua motive: e ilegal si ineficient. Un model la single, va face intotdeauna mai multi bani, intr-un mod mult mai usor, decat ar face un cuplu, erodandu-si relatia.

TOP
WOW Studio pe Facebook
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!