Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/wow-studio.ro/library/Zend/Registry.php on line 206

Vrei sa fii fericita cu un program preferential, castiguri excelente si o echipa care te sustine?

Noi membri in echipa WOW Studio!

13507 vizualizari

Noi MembriUrmeaza sa ne completam echipa cu o manichiurista, un make-up artist si un hairstilist,  va fi oare si un maseur? :)


Din pozele din studio, ati intuit bine: am conceput un spatiu de rasfat pentru modele. Imaginea vinde in acest domeniu ! Iar echipa WOW Studio se implica activ: modelele sunt ajutate, consiliate si rasfatate! Deci, te vrem WOW!


Un model care inainte sa intre pe camera trece prin mana specialistilor, este un model care va deborda de incredere in sine. Vrem ca orice model sa treca zilnic prin zona de rasfat!


Turul studioului, implica si aceasta zona de relaxare. Unde poti sa poposesti, daca doresti:)


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r93187wowa/wow-studio.ro/library/Zend/Form.php on line 1117
TOP
WOW Studio pe Facebook
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!