Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/r93187wowa/wow-studio.ro/library/Zend/Registry.php on line 206

Vrei sa fii fericita cu un program preferential, castiguri excelente si o echipa care te sustine?

Videochat Non Adult

6727 vizualizari

Non AdultCe spuneti de un JOB bine platit in care nu trebuie sa faci nimic in afara de a sta de vorba?

     Interesant si de nerefuzat! Daca acesta este si raspunsul tau, atunci esti ca si angajata!

Ce trebuie sa stii!

     Aceasta activitate consta in discutii in limba engleza prin intermediul unei camere web cu diverse persoane din aproape toate colturile lumii.

     Activitatea se poate face atat din cadrul studioului nostru cat si de acasa. Daca optezi sa lucrezi din cadrul studioului trebuie sa stii ca beneficiezi gratuit de: camere spatioase amenajate de designeri renumiti, dotate cu aparatura de ultima generatie, de makeup gratuit la fiecare tura si sesiune foto, de sedinte foto si video profesionale, de suport tehnic si trainer 24 din 24 de ore. Iar daca te-ar interesa o colaborare cu noi dar sa lucrezi de acasa, noi iti oferim suportul nostru de training 24 din 24 de ore, iar periodic sesiuni foto si video profesionale si gratuite.

Ce trebuie sa indeplinesti!

     Sa ai varsta de minim 18 ani, chiar daca in aceasta sectiune nu este permisa nuditatea, trebuie sa respectam aceasta regula deoarece este impusa de site-urile de profil;

     Sa stii limba engleza la nivel cel putin mediu, atat scris cat si vorbit. Marea majoritate a membrilor vorbesc limba engleza.

Cum aplici pentru acest JOB? Foarte simplu, acceseaza acest LINK si completeaza formularu! Te vom contacta in cel mai scurt timp, pentru a programa o discutie in care sa discutam toate detaliile acestui JOB.


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r93187wowa/wow-studio.ro/library/Zend/Form.php on line 1117
TOP
WOW Studio pe Facebook
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!