Avantaje

Vrei sa fii fericita cu un program preferential, castiguri excelente si o echipa care te sustine?

Avantaje WOW


     Primele 3 intrebari pe care un model ni le adreseaza la interviu, sunt legate de confidentialitate, bani, program. Sunt elementele esentiale pentru care o persoana alege job-ul de model. Puse in balanta, creeaza un echilibru fantastic: este cel mai bine remunerat job, raportat la programul pe care trebuie sa i-l dedici.


1. CONFIDENTIALITATE

Confidentialitate WOWStudio     Stim cat de importanta este confidentialitatea, asadar, noi te asiguram ca:

     Site-urile  cu care colaboram, ofera posibilitatea blocarii accesului anumitor tari. Astfel, blocam accesul pentru Romania si optional Italia, Spania, etc.

     Accesul in locatie, beneficiaza de siguranta oferita de firma de paza cu care avem contract.

     Contractul pe care il semnam, este confidential si prevede anumite clauze prin care garantam reciproc mentinerea confidentialitatii datelor.

 

2.    BANI

Model (la interviu): “Cat se castiga cu adevarat din videochat?”
WOW Studio: “Intre 800 $ si 10.000 $”

M: Pot verifica aceste sume?
W: Desigur, iti pot arata un tabel de incasari pe luna anterioara. Numele modelului este codificat

M: Care este media incasarilor? Diferenta este totusi  mare intre 800 $ si 10.000 $.
W: Media incasarilor este 2.000 $ - 3.000 $/lunar, dupa cateva luni de experienta. Un model care are minime calitati pentru acest job, incepe sa castige inca din prima luna aproximativ 1.000$. Calitatile minime pentru un model, presupun faptul ca vorbeste engleza peste mediu, are un aspect fizic placut, este comunicativa si isi aloca un program de 5 tuBani WOWStudiore pe saptamana din timpul sau.

M: Si cum ajung sa castig 10.000 $ ?
W: Prin timp dedicat, implicare, perseverenta si prin a fi receptiva la ceea ce te invata trainerii.
Un model incepe sa isi multiplice consistent veniturile atunci cand realizeaza cateva aspecte care ii cresc incasarile din fiecare tura:
-    A intra cat mai aranjata pe camera, este prima carte de vizita a  unui model (outfit si make-up, toate cat mai elegante si de calitate, se achizitioneaza cu ajutorul studioului)
-    A intra cat mai bine dispusa pe camera, este esential. Este combinatia cea mai sigura  pentru  care membrii sunt dispusi sa “premieze”: un model classy, cu o atitudine pozitiva.
-    Numarul de ture sau de ore petrecute online, le asigura modelelor cresterea proportionala a veniturilor. Aici vorbim despre ore in care modelul reuseste sa promoveze o calitate exceptionala a discursului si a atmosferei intretinute.
-    Receptivitatea la sfaturile  si sustinerea intregii echipe. Incasarile foarte mari, presupun rabdare pentru a-ti crea membri fideli, suisuri si  coborasuri, promovare intensa a modelelor care se implica maxim. Toate acestea se pot obtine, doar daca implicarea este reciproca, de ambele parti: a modelului si a echipei din spatele sau.

M: Cand si cum sunt platita?
W: Platile sunt bilunare, urmand ca banii sa ti se vireze pe cardul bancar.

     Acestea sunt cateva din curiozitatile despre bani, pe care le are un model la inceput de drum.
     Videochat-ul, este cel mai bine platit job la ora actuala, fara ca persoana nou angajata sa aibe experienta.
     O atitudine pozitiva, un aspect fizic atragator si cunoasterea limbii engleze sunt calitatile care va recomanda pentru cel mai bine platit job  din Romania!

3.    PROGRAM

     Un avantaj al videochat-ului este flexibilitatea programului. Acesta este motivul pentru care videochat-ul este job-ul No.1 printre studente.
PROGRAM

Flexibilitatea provine din faptul ca:
- Poti sa alegi cate ture doresti sa lucrezi  intr-o sapatamana, nu impunem niciun orar fix.
- Poti alege sa lucrezi in timpul saptamanii sau in week-end.
- Poti sa incepi la orice ora doresti, nu impunem niciun interval orar.
- Poti sa optezi intre oricare dintre cele 3 tipuri de ture, in cazul in care iti doresti rezultate exceptionale:
T1 - intre 0600 - 1500
T3 - intre 2130 - 0530
Practic studioul este deschis 24/24 h, 7/7 zile.

     Dupa sesiunea foto, iti vei stabili programul impreuna cu manager-ul de studio. Acesta te va sfatui asupra celor mai eficiente ture,  asupra unui program prin care sa dai randamentul cel mai bun si asupra unui program care sa iti permita sa realizezi maxim de incasari!
     Numarul de ture lucrate, dar  si de ore petrecute online, stau la baza veniturilor tale.
Insa mai mult decat  numarul orelor online, conteaza calitatea orelor petrecute. Un model care sta 4 ore online cu zambetul pe buze si o atitudine fermecatoare, va realiza sume mult mai mari decat un model care va sta 8 ore online cu o atitudine plictisita, intrand obosita, neingrijita pe camera.

Program WOWStudioIn videochat, timpul costa bani, insa vorbim aici de timp de calitate.
     Flexibilitatea consta in faptul ca modelul are posibilitatea sa isi ia concediu pe perioada sesiunii sau a vacantelor.
     In timpul sesiunilor, modelele fie isi iau concediu de la studio, fie isi iau mai putine ture, incat sa treaca peste sesiune cu brio.
     Deasemenea, vacantele sunt cele mai asteptate de catre modelele noastre care odata cu intrarea in acest job, isi achizitioneaza vacante cu  destinatii de mult dorite.

     Nu mai sta pe ganduri, aplica pentru un JOB de model si beneficiaza si tu de toate aceste avantaje!

TOP
WOW Studio pe Facebook
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!