My Dream

Vrei sa fii fericita cu un program preferential, castiguri excelente si o echipa care te sustine?

My Dream


My Dream este conceptul  prin care investim in modelele cu atitudine, cu aspiratii, cu nevoi, cu ambitie si perseverenta.

Dincolo de aspectul fizic, modelele de succes au un alt atuu: dorinta de a se autodepasi, dorinta de a tinti cat mai sus.

Conceptul  pleaca de la ideea ca un studio puternic are la baza modele puternice si implinite.

Pentru acele modele care doresc o transformare a vietii lor, am conceput urmatoarele variante de sustinere financiara:

1. My Look

My new lookSe adreseaza modelelor care doresc sa faca o schimbare majora in ceea ce priveste look-ul lor.
WOW Studio te sustine financiar!

  • Operatii estetice. Acestea pot include implanturi de augmentare a bustului, cat si alte interventii minore precum rinoplastie. WOW Studio iti achita toata interventia de  augmentare a bustului, urmand ca tu sa returnezi banii intr-un an de zile.
  • Outfit-uri classy, make-up professional, abonament la sala de fitness, abonament hairstyling. Noi ne ocupam sa le achitam, tu te ocupi sa arati cat mai bine!

 

2. My Car

My CarEste programul prin care modelul numeste  marca visata, iar noi ne ocupam de gasirea masinii potrivite, evaluare service si evident, plata masinii.


Deja numaram zeci de modele care si-au achizitionat masina visurilor, cu sprijinul nostru.
Conditiile de achitizitionare sunt legate de background-ul modelului pe perioada colaborarii cu studioul.

 

3. My Home

Casa MeaEste programul prin care modelul este sustinut sa devina proprietarul apartamentului visat.
Acesta este momentul mult asteptat, in care modelul simte ca s-a materializat cu adevarat perioada lucrata, iar studioul simte ca s-a ales cu un model “bine crescut”.


Sustinem financiar astfel de achizitii! Detaliile de achizitionare, sunt  stans legate de background-ul modelului in perioada colaborarii cu studioul.My Dream, se adreseaza dorintei din tine. Daca in tine arde o dorinta puternica de mai mult, mai bine, mai frumos, mai sus, mai mult ca perfect, atunci My Dream, ti se potriveste!

TOP
WOW Studio pe Facebook
Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla AICI mai multe informatii!